7 Ağustos 2015 Cuma

Compton Apple Music'te !

Dünyanın en önemli müzik prodüktörlerinden olan Dr. Dre, 16 yıl sonra çıkardığı Compton isimli yeni albümünü Apple Music üzerinden yayınladı.


Dünyanın önde gelen prodüktörlerinden olan Dr. Dre, aynı zamanda rap dünyasının efsanevi bir ismi. Uzun bir zamandır albüm yapmayan Dr. Dre, sessizliğini ise 16 yıl sonra Compton isimli albümü ile bozdu. 

Compton, Apple Music'te Yayınlandı


Dr. Dre'nin 1999 yılında çıkardığı 2001 albümünden sonra çıkarttığı ilk albümü olan Compton, oldukça iddialı geliyor. 16 şarkının yer aldığı albümde rap dünyasının efsanevi ismine Dr. Dre'ye Eminem, Snoop Dogg, Xzibit, Kendrick Lamar ve Ice Cube gibi önemli isimler eşlik ediyor.
iTunes üzerinden yayınlanan albüm, Türkiye'de ki iTunes Store'da ise henüz satışa sunulmadı. 9 Ağustos günü ülkemizde satışa çıkacak olan Compton, 11,99 TL ile ülkemizde satın alınabilecek. Şarkıların bağımsız fiyatı ise 0.89 TL olarak belirlenmiş. 

Ayrıca albüm Apple Music üzerinden ücretsiz olarak dinlenebilecek. Ancak ülkemizde Apple Music kullanılmadığı için Türkiye'de Dr. Dre'nin son albümü Compton için 9 Ağustos tarihini beklemek gerekecek.
Dr. Dre'nin 1999 yılından sonra sessizliğini bozduğu albümünün, sadece iTunes için yayınlandığını ve diğer platformlarda yer almadığını da belirtelim.
Son olarak da Dr. Dre'nin Compton albümümden elde edeceği tüm gelirini Compton da inşa edilecek sahne sanatları merkezine bağışlayacağı söyleyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder