21 Mart 2015 Cumartesi

Makinistanbul İTÜ'de !

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstriyel Proje Geliştirme ve İşbirliği Kulübü tarafından 10.’su düzenlenecek olan “Makinistanbul” bu yıl 1-2-3 Nisan'da tarihlerinde düzenlenecek.



İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstriyel Proje Geliştirme ve İşbirliği Kulübü tarafından 2005 yılında "Kariyer Günleri” adıyla düzenlenmeye başlanılan ve  2011 yılından itibaren Makinistanbul ismiyle öğrencilerle buluşan kariyer etkinliği bu yıl da 1-2-3 Nisan tarihlerinde öğrenciler ile firmaları bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Etkinlik boyunca düzenlenen seminer ve paneller ile katılımcıları hem genel iş yaşantısı hem de sektörel olarak bilgilendirmeyi hedefleyen Makinistanbul etkinliğinde her sene olduğu gibi bu yıl da 30'dan fazla üniversitenin öğrencilerinin bir araya gelmesi bekleniliyor. 
Katılımcıları stantlarda Türkiye'nin önde gelen firmalarıyla buluşma ve birbirinden değerli konuşmacıların bulunacağı seminerlere katılma şansını elde etmenin yanı sıra, ülkemizin önde gelen firmaları tarafından düzenlenecek proje yarışmaları ve vaka çalışmalarının ile sertifikalı eğitimler ve mühendislik alanındaki en güncel konuların tartışılacağı paneller de bekliyor.


1-2-3 Nisan tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Gümüşsuyu Yerleşkesi'nde düzenlenecek olan Makinistanbul etkinliğine buradan kaydolabilir ve etkinlikte yer alacak konuşmacı ve firmaları detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
Etkinliğe katılacak firmaların bazıları ise; Arçelik Group, B/S/H, Mercedes-Benz, Vestel, Roketsan, Goodyear, Disc Akademi, 3Dörtgen, Kal-Der, Dialogue şeklinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder