21 Mart 2015 Cumartesi

TAG Heuer, Google ve Intel İşbirliği İçerisinde !

Google ve Intel, gücünü Android Wear ve Intel teknolojisinden alan bir İsviçre akıllı saati piyasaya sürmek üzere işbirliğine gittiklerini duyurdu.



TAG Heuer, Google ve Intel arasında gerçekleştirilen işbirliği, Baselworld etkinliği çerçevesindeki basın toplantısında resmi olarak duyuruldu. Bu şirketler, İsviçre’nin La Chaux-de-Fonds’da yer alan Saat Vadisine Kaliforniya’daki Silikon Vadisi’nden inovasyon, yaratıcılık ve tasarımı getirerek, hem lüks hem de eşsiz bağlantısıyla kullanan kişinin günlük yaşamına doğrudan etki edecek bir ürün yaratacaklar.
TAG Heuer Genel Müdürü Guy Sémon: “İsviçre saatlerinin kalitesi tüm dünyada biliniyor. Bu kalite, yaratıcı teknoloji ve Android Wear platformunu kullanan ve Intel teknolojisini temel alan Intel ile Google gibi iki küresel güç ile birleştiğinde, endüstrideki teknolojik evrimin başladığını görebiliyoruz. Bugün bu sürecin önemli bir üreticisi olan TAG Heuer olarak gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum.” dedi.
Intel Yeni Cihazlar Grubu Genel Müdürü ve Kurumsal Başkan Yardımcısı Michael Bell, ise şu şekilde konuştu: “İnsanların işine daha fazla yarayacak ve değer katacak teknoloji deneyimi yaşatmak üzere çalışan Intel, bu kolektif girişimin giyilebilir teknolojide ilham vereceğinden emin. TAG Heuer ve Google ile yapılan işbirliği, akıllı saat kategorisini üst seviyeye çıkartacak kendine has akıllı saatiyle Intel’in giyilebilir teknoloji vizyonunu gerçeğe dönüştürmeye yaklaştıracak.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder